Яна Маринова в ролята на манипулативната Ева

10.09.2009 14:49 | Видян 30609 пъти | Гласували 3

Яна Маринова в ролята на манипулативната Ева

Яна, защо се решихте да участвате в Забранена любов?

Първо, защото страшно много го исках. Исках да участвам в един от най-актуалните български сериали. То по-скоро не беше мое решение, а просто ми беше дадена възможност да поискам да участвам.

Кога Ви потърсиха продуцентите с предложение?

Още преди да замина за снимките на Сървайвър бях повикана на кастинг и евентуално още тогава можех да получа роля. Но след като се ангажирах с риалитито, нямаше как да стане – пътищата ни се разделиха. Като се върнах в България се явих на повторен кастинг и след сполучлива работа и представяне получих ролята на Ева.

Има ли зависимост в това, че образът на Елен Колева напуска сериала, а Вашият се появява?

100 % има. Имам предвид, че във връзките между персонажите в сериала трябва да има баланс, независимо дали взаимоотношенията са свързани с любов или омраза. Нормално е, след като партньорката на Ники Илиев не е вече в сериала да се появи някоя друга.

Вие сте екстремна натура. Кореспондира ли образът на Ева с Вашия характер?

Да. ролята страхотно ми допада, защото аз намирам екстремното и в самото заставане пред камерата. Имам предвид вълнението да изиграеш един образ и да опиташ да го изваеш до съвършенство може да се равнява на огромна доза адреналин.

Издайте подробности за характера на героинята си? Кое е загадъчното в образа й?

Магнетична, загадъчна и всички синоними на тези думи. Да кажем, че тя наистина умее изкуството на флирта и би могла да го използва, за да постигне целите си. Това носи наистина огромна доза адреналин на всяка жена, която е пробвала да бъде манипулативна в насока мъже. Героинята ми същевременно има душа и е чисто по женски ранима, като съчетава, да кажем, и дявол, и ангел.

Положителен или отрицателен е образът на Ева?

Мисля, че е образът й е положителен. Не твърдя със сигурност, но за мен е така. Когато хората се налага да бъдат манипулативни заради заобикалящата ги среда, тогава те го правят по принуда, не по призвание.

По какъв нестандартен начин Ева ще се опита да съблазни Мартин?

Със сигурност не мога да издам тази загадка, която е в основата на новите серии. Това, което мога да кажа е, че начините са наистина провокативни и интересни. И биха били един доста добър урок за млади съблазнителки... дори и не толкова млади.

А Мартин ще се поддаде ли?

Това също е тайна, която не мога да зидам. Но според мен ще се поддаде, ако съм достатъчно добра.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Няма коментари към тази новина !