Анелия и Гъмзата в “Четири секунди”

26.05.2010 15:45 | Видян 8947 пъти

Анелия и Гъмзата в “Четири секунди”

Много горещо ще е идващото музикално лято – поредната страхотна изненада за феновете идва от Анелия, съобщава novfolk.bg. Ексклузивната новина съобщи самата певица - скоро ще чуем най-новата й песен със заглавие „Четири секунди”. На 21 май е било заснето и видео към нея, а режисьор е Николай Нанков.

„Няма да навлизам в подробности за клипа – нека хората да коментират, когато го видят. Постарала съм се да е нещо по-различно”, каза Анелия за novfolk.bg, спазвайки принципа си да не говори много и да не оценява предварително проектите си. В „Четири секунди” участва и Гъмзата. Той не само свири, но има и малка част речитативи.

Тромпетът му подсказва, че парчето ще е бързо – и това е всичко, което Ани иска да издаде за звученето на песента на този етап. Така или иначе няма да ни се наложи да чакаме дълго, за да чуем и видим крайния резултат – плановете са „Четири секунди” да е в ефир до десетина дни. Анелия е готова и с още една нова песен - тя пък е съвместен проект с Румънеца и Енчев и носи заглавието “Данък любов”.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Йоана от Фермата загуби дете при...

Йоана Георгиева, позната на редовия зрител като една от...

Рейчъл Блум стана майка

Актрисата Рейчъл Блум гушна първата си рожба. Самата тя...

Няма коментари към тази новина !