Анелия и Гъмзата в “Четири секунди”

26.05.2010 15:45 | Видян 15435 пъти | Гласували 3

Анелия и Гъмзата в “Четири секунди”

Много горещо ще е идващото музикално лято – поредната страхотна изненада за феновете идва от Анелия, съобщава novfolk.bg. Ексклузивната новина съобщи самата певица - скоро ще чуем най-новата й песен със заглавие „Четири секунди”. На 21 май е било заснето и видео към нея, а режисьор е Николай Нанков.

„Няма да навлизам в подробности за клипа – нека хората да коментират, когато го видят. Постарала съм се да е нещо по-различно”, каза Анелия за novfolk.bg, спазвайки принципа си да не говори много и да не оценява предварително проектите си. В „Четири секунди” участва и Гъмзата. Той не само свири, но има и малка част речитативи.

Тромпетът му подсказва, че парчето ще е бързо – и това е всичко, което Ани иска да издаде за звученето на песента на този етап. Така или иначе няма да ни се наложи да чакаме дълго, за да чуем и видим крайния резултат – плановете са „Четири секунди” да е в ефир до десетина дни. Анелия е готова и с още една нова песен - тя пък е съвместен проект с Румънеца и Енчев и носи заглавието “Данък любов”.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !