Анелия се трогна от феновете си

23.04.2010 09:20 | Видян 13473 пъти | Гласували 3

Анелия се трогна от феновете си

На 21-ви април в Планета Пайнер Клуб - Стара Загора се състоя откриването на първия за България фен клуб на Анелия. Събитието съвпадна с 10-тия юбилей на предаването на телевизия Планета - Фолкмаратон, съобщиха от медията.
Инициативата за създаването на фенклуб на Анелия бе на хилядите фенове на певицата, които обсипали екипа на Фолкмаратон с писма с молби за съдействие относно цялостната организация на събитието.
Фенклубът се превърна в истински празник за всички фенове на певицата, дошли от цяла България за да се срещнат лично с нея и да й споделят всичко, което ги вълнува.
Всички те бяха подготвили специални подаръци, с които трогнаха любимката си, сред които DVD с абсолютно всички нейни медийни изяви от началото на кариерата й, както и специално направено филмче, в което показват звездата не само като популярна певицата, но и като прекрасен, истински човек.
Изненадите обаче не свършиха дотук - феновете изненадаха Анелия с нов вариант на един от нейните най-големи хитове - Само мене нямаш, по музиката на който бяха направили съвсем нов текст.
Певицата остана приятно изненадана от певческите им заложби и покани всички тях да изпеят заедно с нея някои от най-обичаните й песни. Анелия отдели време както за автографи и снимки, така и за демо вариантите на няколко нови песни, които пусна на всички свои фенове, за да се допита до тяхното мнение.
Екипът на предаването Фолкмаратон пък бяха подготвили специална огромна торта, с която почерпиха всички присъстващи послучай 10-тия си рожден ден.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !