Десислава: Нямам гадже!

21.05.2010 10:45 | Видян 10980 пъти | Гласували 1

Десислава: Нямам гадже!

Певицата Десислава бе гост в „Шоуто на Иван и Андрей“ и съвсем ясно заяви, че няма гадже. Също така напълно отрече слуховете, че има връзка с футболиста Галин Иванов. Повече от година медиите я свързват със защитника на Славия, но Деси втрещи всички с признанието си, че не го харесва и в момента няма гадже. „Стига с тези футболисти. Само реклама им правим.“ – пошегува се Деси.

Тя призна, че с бащата на детето си Мишо поддържат приятелски отношения, макар да са се разделили с огромни скандали. Освен това талантливата певица разказа за емоцията да пееш арии с Русенска филхафмония. Заедно с Ясен Велчев изпълни съвсем импровизирано Summertime на Гершуин и вдигна публиката на крака. Представи и новото си парче „Искам те пак”-дело на самата нея и Йовко Петров, по текст на Лора.

Деси загатна за плановете си да прави телевизия, но не даде повече информация: „Имам идеи за телевизия, но нека не говорим за това. Един ден, когато стане факт, ще го съобщя официално”. Двамата водещи не пропуснаха възможността да изненадат Деси. Те бяха проучили, че певицата много харесва класически масаж на 4 ръце, особено мъжки. С леко притеснение Андрей сподели че е завършил курс по масаж и помоли певицата да се остави в ръцете им. Масажът не се получи, но определено създаде настроение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Няма коментари към тази новина !