Сара Тавареш се завръща в България

20.05.2010 17:20 | Видян 2652 пъти

Сара Тавареш се завръща в България

Любимката на българската публика Сара Тавареш отново ще стопли с горещата си музика сърцата ни. Фестивалът “Meet the World” пак ще ни срещне с чудния свят на пленителната португалка изпълнен с “bom feelings”  и любов. Концертът ще бъде на 17 ноември от 19.30 часа в зала „България”. Организаторите знаят, че залата ще е тясна за всички, които искат отново да преживeят часове със Сара, но избраха добрата акустика и възможността публиката да е по-близо до пленителната португалка.

Преди година Сара Тавареш зареди с положителна енергия българската аудитория, която още на второто парче не издържа и се включи в ритъма на Лисабон и Кабо Верде. Когато Сара изпя „One Love”, нямаше как да не останем пленени от искреността и жизнерадостта в нея, от цялата тази голяма любов, която Сара пръскаше към всеки от нас  и частица от която остана в сърцата ни. В музиката й има много различни влияния от португалско говорящите страни. Всички тях Сара балансирано смесва и изпява на английски, португалски и анголски сленг, креолски от Капо Верде, като прибавя някои испански и френски думи. Сара ни кара да се чувставаме влюбени с невероятната си усмивка, омагьосващата  харизма и неподправен талант.

Сара и нейните музиканти подготвят специална изненада за българските си фенове. Концертът се прави с любезното съдействие на посолството на Португалия. Билети от сайта и мрежата на Ивентим – магазини Пикадили, Германос, Ориндж Център, Мултирама, Техномаркет и Фотосинтезис.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

Няма коментари към тази новина !