4500 фотоса използвани за клип на Сара Тавареш

22.04.2009 14:30 | Видян 2814 пъти

4500 фотоса използвани за клип на Сара Тавареш

След супер успешния си албум „Баланс”  португалската звезда Сара Тавареш пуска нов диск. След броени дни - през май, излиза дългоочакваният „Feel it”. Веднага след това Сара започва своя XINTI тур, в който за първи път в нейно турне е включена дата в София. На 26 юни тя ще омагьоса публиката си в залата с най-добра акустика – столичната „България”.

Вече има видеоклип към първия сингъл от новия албум “Ponto de Luz” (светлинна точка). Негов автор е известният режисьор Ricardo Oliveira Alves. При заснимането  му е използван особен подход – стоп моушън техника. Над 4500 фотоса поотделно са били снимани и монтирани кадър по кадър с малко прекъсване, за да се постигне илюзията за забавено движение. Целта е да се предаде настроението от песента на Сара, което е чувствено и лирично, с много чил аут звучене и положителен заряд. Целият албум на португалката отново изненадва с новаторски поход при умелото съчетаване на традиционните и близки до нея стилове от Португалия и Кабо Верде с модерните техники.

Концертът на Сара Тавареш е част от фестивала „Meet the world”, организиран от продуцентска агенция “БГ Саунд Стейдж”. В него ще участват също новаторският експериментатор на балкански ритми Шантел и Буковина клуб оркестър (Германия) и една от най-прекрасните и завладяващи съвременни фадо звезди Ана Моура.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

Няма коментари към тази новина !