Щастлива поличба за Миро в Норвегия

20.05.2010 13:30 | Видян 5218 пъти | Гласували 1

Щастлива поличба за Миро в Норвегия

Под щастлив знак премина първата репетиция на Миро в норвежката столица Осло. Точно в 13.13 ч. Миро са качи на сцената на Евровизия за първи път. Това е пореден знак, числото 13 носи късмет на Миро. Фатално за някой, за други не, Миро вярва, че това е отлично начало на представянето му.


Горещата новина от столицата на Норвегия е разрешението от централата на Евровизия Миро да изпълни първият куплет от “Ангел си ти” на български, вторият на английски и финалът пак на български. Драгомир Драганов предава от столицата Осло – „ Това е своеобразен прецедент. Радваме се, настроението на Миро и целия ни екип е великолепно, посрещането топло и сърдечно, нека всички изпратим позитивната си енергия към Осло и вярваме в победата на Миро и България.”


За репетицията сцената беше аранжирана с внушителни сребристи воали, танцьорите бяха в бяло, носеха ангелски криле и танцуваха грациозно зад Миро на задимената сцена. Улегналото темпо премина в по-бърз диско вариант и енергични танцови движения, акробатични номера и воали, които се оттегляха, за да разкрият бели, премигващи светлини на фона, които преминаваха в оранжеви по време на припева. Това създаваше илюзията за две сцени в едно изпълнение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !