Андреа: Слушам Бетовен и Вивалди

17.05.2010 18:00 | Видян 13766 пъти | Гласували 1

Андреа: Слушам Бетовен и Вивалди

Ослепителната блондинка Андреа си призна, че е почитателка на класическата музика. Когато релаксирала вкъщи след участия по кръчми и дискотеки, изпълнителката си пускала “Лунната соната” на Бетовен и “Четирите сезона” на Вивалди, призна пред в. “Труд” фолк изкушението.

Като малка мечтаела да се занимава с пеене, но фолк жанрът никога не е бил за нея задължителна цел. Изнервя се, когато делят певиците у нас на фолк и поп, но пък е щастлива, че работи в най-развитата музикална сфера в България.

Андреа говори открито и за амбициите си зад граница. Разкрива подробности за новата си песен с Марио Уинанс и с кого е готова да “изневери” на Кости в сътворяването на хитове. Разсъждава върху това дали би зарязала пеенето, за да пробие в киното, след като вече дебютира на големия екран в българската продукция “Мисия Лондон”.

"В момента изцяло съм се концентрирала върху пеенето. Снимането на филм е доста по-трудно от правенето на клип. Готино е, но трябва да отдадеш цялото си време за това. Заснемането на моята сцена в “Мисия Лондон” отне един ден!", сподели Андреа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !