Андреа развихри страстите

28.04.2010 15:15 | Видян 13005 пъти | Гласували 1

Андреа развихри страстите

Провокация с отново „случайно“ съблечен тоалет на Андреа и абсолютни  хитове – това предложиха в комбинирано шоу момчетата от балет Максимус и  сексапилната певица в клуб Night Flight.
Началото бе дадено от любимците на дамите.  Най-смелите представителки на нежния пол, вдъхновени от Андреа, охотно се впуснаха в неприлични танци с Максимус, а три от тях се включиха и в надпревара за най-еротичен кючек около жив „кол”.
Адреналинът на дамите обаче остана с няколко нива по-ниско, в сравнение с този на мъжката половина в Night Flight. И причината бе най-провокативната и атрактивна в момента певица – Андреа. Освен хитовете си, изпълнителката остави незабравим еротичен спомен. Тя се появи на сцената в бял тоалет, който се оказа тесен да поддържа пищните й форми. Певицата така се вдъхнови от купонджийската атмосфера, че дори не направи опит да скрие бюста си. За радост на гостите, които успяха да се насладят на  панорамата от непосредствена близост.
Шоуто в клуба бе аплодирано от тв водещата и дебютирала наскоро като дизайнер Петя Велкова, която бе в изцяло женска компания. Сингъл бе и новата изгора на Азис, който изненадващо дълго коментира женските прелести на Андреа.  

 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

ЧЕТИРИ ЛАПИ представя изложбата...

Фотоизложбата продължава до края на седмицата в Spinelli...

Сериални бг звезди обиколиха Германия...

“Арт Театър” Берлин започна мащабна културна...

Няма коментари към тази новина !