Двудневен фолкмаратон с ДесиСлава и Сашо Роман в The Cotton Club

17.05.2010 11:00 | Видян 12980 пъти

Двудневен фолкмаратон с ДесиСлава и Сашо Роман в The Cotton Club

Задава се поредното зашеметяващо парти с ангелския глас на поп-фолка ДесиСлава! На 19 май (сряда), организатор на фолкмаратона отново ще е The Cotton Club - перлата на нощния живот в Студентски град! Феновете на горещата изпълнителка ще прекарат страхотни часове с най-големите хитове на звездата, подбрани специално за нейното гостуване - "Лъжа", “Бели нощи”, "Без тях не можем", "Два магнита”, „Agapi mou” и др.

На следващата вечер, 20 май (четвъртък), домакините от звездния клуб ще взривят страстите с мегахитове от зората на фолка! Феновете на фолк музиката от 90-те, ще посрещнат завръщането на емблематичното “Ретро фолк парти” в The Cotton Club, създател на което бе неговия предшевственик клуб “Дай-Дай” през 2007 г. Тематичните фолк-партита, организирани тогава от настоящия екип на The Cotton Club, само за няколко седмици се превръщат в мегахит на нощна София. Скоро, привлечени от успеха на ретро партитата в клуб “Дай-дай”, столичните фолк заведения започват да подражават, като включват подобни и в своите месечни програми.

На 20 май, гост-звезда на легендарното “Ретро-фолк парти” в The Cotton Club ще бъде Сашо Роман! Изпълнителят ще представи някои от най-емблематичните си парчета “Мой ангеле”, “Дали съм жив”, “7 дена, 7 нощи”, “Ой, Сашко” и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !