Невена Цонева поздрави булката Азис на Спасовден

14.05.2010 17:00 | Видян 5522 пъти

Невена Цонева поздрави булката Азис на Спасовден

Трима победители от проекти на Слави -  Люси от „Стани поп фолк звезда”, Невена Цонева от Music Idol и Борис Солтарийски от „Ку-ку Академия”, пяха заедно на сцената на  клуб Night Flight в нощта на Спасовден. Неочакваната комбинация се оказа изключително успешна и гостите на Night Flight  видяха едно изненадващо шоу на звездите на Слави. Най-големият сюрприз бе Невена Цонева, която за първи път се появява на сцена във фолк амплоа. Заслужени аплодисменти получи Люси, която изпълни дуетната си песен със Слави -  „По ръба”. 

Завърналият се от турне в Канада Виктор Калев също се присъедини към групата на колегите си и „продупчи” над 600 билета в Night Flight, с хита си „Баща ми е кондуктор”, но преди това  импровизира върху творечството на Лили Иванова, Сигнал, Васил Найденов и др. В същото време бъдещата булка Азис избра Спасовден и с половинката му Костадин не спираха да танцуват и пеят с хората на Слави. Провокативната светска двойка обаче явно не бе в обичайната си  купонджийска форма, тъй като пое в неизвестна посока още преди края на шоуто им.

За сметка на това многократния медалист в борбата Краси Кочев се забавлява до ранните часове, като направи впечатление, че бе изцяло в мъжка компания.     

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Няма коментари към тази новина !