Отчаяните съпруги остават безработни на 5 юли

16.05.2010 09:00 | Видян 7390 пъти | Гласували 2

Отчаяните съпруги остават безработни на 5 юли

 

Жените на Иван и Андрей падат от Нова с Вито и Кулезич


Отчаяните съпруги на Иван и Андрей и цялата КОМПАНИЯ от супер програмата на Нова телевизия Станция Нова остават без работа. Това ще се случи на 5 юли. Месец по-рано от очакваното шведскитке собственици пускат в неочаквана ваканция своя уикенд екип. Очакването сред звездите е, че те ще изгорят и няма да могат да се върнат на екран.

След летящия си старт, Станция Нова така и не можа да постигне мечтания рейтинг и се съизмерваше с популярността на Митко Цонев и неговата В неделя с... по БНТ 1, вместо с конркуренцията от бТВ.

Продукцията е доста скъпа, а шведите в Нова са по-стиснати от гърците, които преди тях притежаваха канала, коментират експерти. Според тях предаването е загубило много от блясъка на лицата си. Все пак то бе напуснато от Надя Чолакова, Диана Найденова, Мария Силвестър, Дони и Сашо, от много сценаристи и други важни клечки. Самите Иван и Андрей го изоставиха, за да правят късно вечерно делнично шоу.

Така в крайна сметка всичко остана да тежи на плещите на Вихра и Даниела, които макар и с известен тв опит, се наложи да запълват почти всичките дълги 8 часа на програмата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !