Катрин Вачева излезе на парти с Азис

23.04.2010 15:00 | Видян 8233 пъти | Гласували 1

Катрин Вачева излезе на парти с Азис

Пребитата моделка Катрин Вачева заяви в интервю за vip-bg.info, че никога не й е липсвало мъжко внимание, а след инцидента интересът към нея дори се засилил.

Катрин се появи за пръв път на светско събитие след инцидента. Тя забрави бързо за неприятно. Азис, Есил Дюран и Анн Джи се качиха на сцената в столичния клуб „Гранд де лукс” и подгряха публиката за основаната част от програмата.

Катрин заявява, че никога не е била "момиче на повикване", а подобни слухове се разпространявали предимно от завист или злоба. Подгласничката на Мис Силикон дори твърди, че Николай Бареков "й се натискал" миналото лято и след като тя "го отрязала", започнал да разпространява лъжи за нея в новосъздадения си сайт. Според моделката, и Бориса Тютюнджиева й завиждала, "защото съм постигнала нещо, защото съм печелила конкурси, защото се развивам професионално и защото мъжете ме харесват".

Катрин категорично заявява, че ще съди Орлин Орлинов и случаят с побоя определено не е приключен. Междувременно истинската Мис Силикон обяви, че чака дете и поради тази причина се отказва от титлата си, но не в полза на Катрин Вачева, а на втората си подгласничка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !