Жертвите на Орлин Орлинов

03.04.2010 09:00 | Видян 7542 пъти | Гласували 2

Жертвите на Орлин Орлинов

Преди дни пищната моделка Катрин Вачева бе зверски пребита от футболиста на ЦСКА Орлин Орлинов, дни след като ви разказахме закачлива история за войната на силиконките, в която тя е главна героиня. Разбира се двата случая нямат нищо общо. Манекенката стана поредната жена – жертва на жестоко насилие. „Отвлече ме. До смърт почти ме би. Скъса ми всички дрехи. Боли ме черният дроб където ме рита, гълтах много кръв, със счупен нос съм, наранявания по гърба, ръце, крака... Целият му хол беше в моята кръв. Падам, той ме вдига, пак ме удря, пак падам… 100 пъти! Нямах сила вече, грам!“, разказа Катрин.
В крайна сметка Катрин се спасила, след което подала жалба срещу насилника си. Той обаче бе задържан само за 24 часа и пуснат на свобода от полицията поради липса на достатъчно доказателства. Смелостта на Катрин да го съди провокира други момичета макар и под прикритие да й признаят във Фейсбук страницата й, че също са негови жертви. Тя ги запази в анонимност, но ни разказа за други три девойки, които са се сблъсквали с неговата агресия и са били на косъм от нещо по-лошо. Няма да ги цитираме буквално, за да запазим в тайна самоличността им.

Потенциална жертва номер 1 разказва, че се е засякла с Орлин в известно столично фолк заведение. След това той й е намерил Фейсбука, започнал да я кани на кафе. Тя му отказала с довода, че не иска да излиза с непознат. Последвала агресивна реакция от негова страна. Футболистът започнал да я обижда, да я нарича селянка.

Потенциална жертва номер 2 споделя, че тренира в известен спортен комплекс и оттам познавала Орлин. Съвсем случайно попаднала в квартала, в който живее футболистът. Той я видял и на следващия ден й писал във Фейсбук. Казал й да му даде номера си, но тя отказала.  Последвали обиди към нея и дори я заплашил, че ще умре.

Потенциална жертва номер 3 излязла с Орлин на кафе в един от моловете. Също като при Катрин той я помоли да го закара до апартамента му, но тя отказала. Това го разгневило страшно много, крещял й и я наричал тъпа селянка.

След като Катрин гостува при Слави, за да разкаже за побоя, в шоуто са се обадили 6 момичета, които признали, че са били брутално пребити от Орлин.
Освен това едно друго момиче, което разказа пред вестник 24 часа подобна като нейната история, е обеща да свидетелства срещу футболиста.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !