Каменарови срещу Петрови – сблъсъкът на поколенията!

21.04.2010 15:40 | Видян 4587 пъти

Каменарови срещу Петрови – сблъсъкът на поколенията!

Утре предстоят третите елиминации в Big Brother Family! В понеделник съквартирантите номинираха за изгонване Радка и Чавдар Каменарови, Анжелика и Радослав Петрови и Давид и Елеонора Качанови. Малко по-късно, зрителите на Нова тв, спасиха Качанови и така за оставане в къщата този четвъртък ще се борят класическото семейство Каменарови и може би най-нестандартното Петрови.
Каменарови
Победата миналата седмица успокой възрастната двойка и те станаха много по-отпуснати в отношението си с останалите съквартиранти в къщата и много по-комуникативни. След триумфа, Чавдар и Радка са уверени, че зрителите им симпатизират. Чавдар предвкусва жестокостта на битката, която ще се разиграе в четвъртък, но той е сигурен, че отново ще успеят.
Анжелика и Радо за първи път са застрашени от изгонване. Те не приеха новината за номинациите толкова добре, защото са сред основните спонсори в къщата и не го очакваха. Като че ли наистина тактиката на Радо и Анжелика е да подкупват съквартирантите си с пари, защото, недоволни от номинирането си, те решиха не участват повече в домакинството и да не споделят парите си с останалите. Ще им донесе ли това успех или точно обратното?

Сблъсък на поколения и ценности – това е битката между семействата и точно такова ще бъде живото предаване утре вечер! Ще проследим и обърканата хронология на връзките на номинираните. Чавдар и Радка са типичните представители на старото време, когато хората са се събирали по любов и след това са идвали децата. Анжелика и Радо, които ги събира случайна среща на червен светофар, последвана от бурни страсти. Кой модел на семейно щастие подкрепят зрителите? Това ще разберем утре в 20:00 часа.

Зрителите на Нова телевизия ще станат свидетели на невероятно шоу в четвъртък вечер. По време на Big Brother Live едно семейство ще напусне къщата, а пет нови ще влязат в нея. Бъдещите съквартиранти са в пълна изолация от външният свят от няколко дни. Техните имена и съдби се пазеха ревностно в тайна... Досега! Кои са новите участници и какво знаем за тях? Завесата пада в четвъртък по време на живото предаване, а сега да поиграем на филми: 

1. Мръсни танци
Тя е бивша шампионка по спортни танци, той по брейк. Тя има салон за красота, той се занимава с търговия на авточасти. Тя мечтае за дете и финансова стабилност, той - за Лас Вегас, къща до морето и S класа. Тя мърмори много, а той мъдро не й обръща внимание. Тя е влюбчива, той – влюбен в нея. Тя е на 24, той на 26 години. Запознават се миналата Нова Година. Тогава тя е сгодена, а той е обвързан. Сега имат сключен граждански брак, но все още нямат деца. Младите правят опити за бебе и смятат да продължат с тях и в къщата. Имат общ домашен любимец – Барби, порода мопс.

2. Терминалът
Тя не иска да участва в Big Brother и влиза в къщата заради мъжа си - познат сценарий. Той пък иска да изживее нестандартни неща. Тя е емоционална, той е много спокоен човек. Често е прекалено пасивна жена, а той има много високо самочувствие. Тя е ревнива и смята изневярата за голям проблем. За него изневярата е възможна. Тя е домошар и обича да си стои вкъщи, а той - да черпи всички приятели по заведения. Тя се дразни на хората в къщата, той обича провокациите. Тя е стюардеса, той юрист. Тя е на 27, той на 30 години. Имат сключен брак и дъщеричка на 1 година.

3. Оркестър без име
Той влиза в къщата заради наградата, а с жена му се живее трудно. Напоследък живота й е малко скучен. Той пътува много и се забавлява с работата си. Нея я заглеждат много мъже, на него му се лепят много жени. Тя обича да флиртува, той да изневерява. Тя е много ревнива, но все пак си дават свобода. Тя не работи постоянно, той изхранва семейството. Тя има женски капризи, като силиконовия й бюст, а той ги изпълнява. Тя певица, той музикант. Тя е на 32, той на 34 години. Имат сключен граждански брак и дете.

4. Пътят на промените
Той е глава на семейството, а тя се грижи за децата. Той е грижовен баща, обръща достатъчно внимание на семейството и не я ограничава. Тя не си стои вкъщи, обича да ходи на фризьор, маникюр и да пие кафе с приятелки. Той е самоуверен и винаги се налага. Тя участва, защото наградата е голяма. Той си признава за изневерите, тя му прощава всичко, защото го обича. Той е на 40, тя на 39 години. Нямат сключен брак, но имат 20 години съвместен живот.

5. Американски прелести
Тя не обича политиката, той е работил с Бойко Борисов. Тя е била PR на спортни центрове, сега е мениджър на магазин. Той е бивш треньор на националния отбор по карате, бил персонален треньор и охрана на известнет адвокат. Сега работи в учебен център на ГУСВ в програма за намаляване на насилието в училищата. Тя не знае и не иска да разбира за неговите изневери, защото, според нея, трябва да се правят компромиси в брака. Той не вярва на хора, които казват, че не никога няма да изневерят. На всеки 18 години те променят нещо в своя живот. Тя е на 58 години, той на 59. Те са млади по душа, но смятат да внесат ред и дисциплина в къщата на Big Brother. Тя предпочита да реши проблемите си чрез разговор. Той е улегнал мъж и не понася домашното насилие.

Не пропускайте утрешния Live, когато всички тези различни хора и характери влизат да живеят заедно под един покрив в къщата на Big Brother Family. Съквартирантите очакват гости, но как ще приемат появата на цели пет нови семейства? Каква ще бъде изненада им, когато силите нови срещу стари се изравнят? Дали някое от новите семейства ще влезе с тайна мисия и каква ще бъде тя? Предстои да разберем...

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !