Лили Иванова се уплаши от изпит по солфеж

16.04.2010 11:45 | Видян 6671 пъти

Лили Иванова се уплаши от изпит по солфеж

Естрадната прима Лили Иванова, която съди Митко Щерев за клевета, се уплаши от изпит по солфеж.
Композиторът внесъл молба в съда, с която искал Иванова да бъде препитана по нотни партитури. Той стигнал до това решение, тъй като Лили искала да й бъдат платени 2000 лв. заради твърдения в статия на Щерев, че тя не познава ноти. Софийският районен съд обаче не уважи молбата му, тъй като певицата твърдо отказвала да бъде изпитвана.
По думите й това щяло да я дискредитира още повече. Защитниците на естрадната прима от своя страна пък бяха обидени на журналистите. Те помолиха съда да предупреди репортерите да не записват с телефоните си или диктофоните в залата. Облечените в скъпи черни костюми адвокати бяха силно озадачени от факта, че в статии след предишното заседание имало цитирани по няколко изречения, казани по време на делото.
В тях те съзрели използването на специална техника за запис. Това наложи съдийката да бди като пъдар над събралите се журналисти. След няколко отправени предупреждения тя започна да прибира и телефоните на присъстващите.
Към 18 часа вчера Софийският районен съд призна за невинен композитора Митко Щерев по внесения от Лили Иванова иск да й изплати 10 000 лв. заради клевета. Решението на съда може да бъде обжалвано пред Софийския градски съд в 15-дневен срок. След заседанието Митко Щерев бе видимо доволен от решението на съда. Адвокатите на естрадната прима обаче се зарекоха, че ще обжалват.

Източник: в-к Монитор

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Засега не бих искала нищо да...

“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да...

Franz Ferdinand идват за Burgas...

Две от актуалните световни инди рок банди Franz...

Няма коментари към тази новина !

*}