Няма да слушаме Лили

11.04.2010 10:00 | Видян 8012 пъти

Няма да слушаме Лили

След като бившият любим и едновременно композитор на много от песните на Лили Иванова Асен Гаргов, дръпна шалтера за всички свои сътворени произведения, Лили реши да отвърне на удара. Тя заяви, че не иска нейният глас да звучи в песните на Митко Щерев и Асен Гаргов.

Продуцентът й Иван Салчев коментира,че с писмо до общините продуцентското дружество ПРОФОН (организация за защита на авторски права) уведомява кметовете от името на примата за желанието й да не се пускат около 20 нейни песни. Именно, защото са по музика на двамата й най-заклети врагове – Щерев и Гаргов, информира kliuki.bg.

Иначе Лили отново успя да се направи на много велика, като излезна с номера, че ТЯ ги забранява. Иначе запора на 20-те песни, сред които са Стари мой приятелю, Хризантеми, Детелини, Когато първи път те срещнах и др., дойде първо от Асен Гаргов и Щерев.

“ Аз не забранявам. Само съм оттеглила пълномощията, които съм предоставила на ПРОФОН, който ме представя пред ползвателите – радиа, интернет, дискотеки… Не забранявам, а само упражнявам правата си, предоставени ми от закона", изтъкна важно Лили Иванова.

Така че, няма да се радваме повече на тези песни на примата писани от преди 30 години, даже и в интернет. За сметка на това Салчев ни успокои, че ще ги слушаме по радиото, защото иначе ще бъдат забравени тотално.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Голямата уста на папагал докара на...

Двама мъже са осъдени на доживотен затвор в Индия за...

Всички тези автомобили са изминали...

Добре дошли в клуба "Милион мили" (1.6...

Няма коментари към тази новина !

*}