bTV излъчва „MAD Secret Concert с Руши” за Великден

31.03.2010 11:45 | Видян 4801 пъти

bTV излъчва „MAD Secret Concert с Руши” за Великден

Навръх Великден bTV ще излъчи „MAD Secret Concert с Руши”. Изпълнителят разтърси феновете си с уникални лайв изпълнения на свои любими песни, поднесени в оригинални миксове и аранжименти, на четвъртия концерт от поредицата. След дълго творческо затишие Руши подари едно невероятно артистично шоу на лимитираната публика, а за уникалната атмосфера на тайния концерт допринесе и декорираната в средновековен стил зала в Биологическия факултет в София.

Сред песните, които Руши изпълни, бяха "Sexyback" на Justin Timberlake, "Tell Me Baby" на Red Hot Chili Peppers, “Breathe” на Lenny Kravitz, “I’m Afraid of Americans” на David Bowie, “She Wants To Move” на N.E.R.D. За сценичния имидж на Руши и музикантите на сцената, се бе погрижил екипът на създадената от изпълнителя криейтив агенция – “Chimp”.

Бившият любимец на тийнейджърките направи невероятно акапелно трио на песента "Jam” на Michael Jackson, съчетавайки по нетрадиционен начин народни български мотиви с бийтбокс. За представянето на парчето изпълнителят покани на сцената своята близка приятелка – поп певицата Нина Николина и един от най-атрактивните бийтбоксери в България – SkilleR. За финал Руши представи уникална версия на песента “Word Up” на Cameo, в дует с ексцентричния изпълнител и продуцент Среброто. Публиката буквално пощуря, когато чу първите акорди на песента и изпрати звездата с бурни аплодисменти.

Кулминацията на вечерта настъпи с изпълнението на най-големиш хит за звездата, а именно „Il Ritmo Del Mio Cuore”, само че в напълно нов аранжимент. Хората в залата първоначално едва разпознаха песента, но впоследствие всички припяваха на парчето!

Мястото, което до последно се пазеше в тайна, отново бе изключително нестандартно – зала, декорирана в средновековен стил в Биологическия факултет-София, където музикантите се справиха страхотно с предизвикателството на “Тайния концерт”. “MAD Secret Concerts с Руши” събра на една сцена Георги Варамезов (музикален продуцент и китара), Моцарт (бас), Иво Дуков (синтезатор), Деян Драгиев-Даката (барабани) и Анелия Тотева (беквокал).

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Няма коментари към тази новина !