Ива и Боги се подлагат на екстремни изпитания

24.03.2010 15:00 | Видян 5844 пъти

Ива и Боги се подлагат на екстремни изпитания

Ива Дойчинова и Богдана Трифонова са решили да изненадат и себе си, подлагайки на изпитание куража и телата си.
Ива е авантюристка - доказа го и с участието си в новия сезон на  Форт Бояр. Сега е решила да се превъплъти в професионален дегустатор, който изживява на свой гръб различни неща и ги споделя със зрителите. В новата си рубрика в Денят е прекрасен ще пробва всевъзможни физически усилия или глезотии – от тежките спортове до масажите и спа-процедурите.
След като изтанцува бразилския боен танц „капоейра”, предстои да видим  опита й да стана адреналинка. Дали  Стаси от Данс академи, която поставя хореографията на адреналинките, ще я пусне да танцува на бара пред Зуека и Рачков, ще разберем в Денят е прекрасен... 
Боги пък навлиза в лабиринта на диетите. Любимата й тема – борбата с килограмите, става нейна кауза в предаването. Ще представя и изпробва лично конкретни хранителни режими с всичките им плюсове и минуси. Целта й е да открие най-подходящата, най-щадящата, най-ефективната, а ако  може и най-лесната диета, за да се избави от зимния „спасителен пояс” около кръста си, както обича да се шегува. От тази седмица  Боги тества най-нашумялата диета - на Пиер Дюкан.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Няма коментари към тази новина !