Теодора не иска да бъде любовница

24.03.2010 14:40 | Видян 5870 пъти

Теодора не иска да бъде любовница

Теодора зарадва многобройните си фенове с новата си песен Любовница. Синеоката певица призна, че веднага щом я чула е харесала песента. „Има песни, които те грабват още от първите акорди. Точно така се случи и с тази.”, припомня си тя. Музиката е дело на гръцкият хитмейкър Христодулос Сиганос, който е един от най-популярните композитори в южната ни съседка.
В началото певицата нямала идея на каква тема да бъде посветен текста и когато видяла предложението на Диян Георгиев останала много доволна. „Мисля, че темата е много интересна. Досега не съм я интерпретирала в своите песни и реших, че ще се получи доста интересно”, аргументира се Теодора. „Със сигурност има доста жени, които са изпадали в такава ситуация, за която се говори в парчето и ще открият себе си в думите на песента. Разбира се, надявам се да допадне не само на тях, но и на всички почитатели на хубавата музика”, допълни още певица.
Засега Теодора не планира да снима видео на Любовница. Атрактивната изпълнителка вече е готова с много нови песни и тъй като харесва всяка от тях, изборът коя да клипира е доста труден. „Вероятно тази песен ще остане с лайв версия, а ще заснема клип на друго парче.”, сподели примата Diapason Records.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Няма коментари към тази новина !