Green Line - I Can Too помага на децата

11.03.2010 17:30 | Видян 4222 пъти

Green Line - I Can Too помага на децата

За втора поредна година от 12 март до 16 март 2010 в НДК най-голямото специализирано изложение, насочено към здравето, красотата и превенцията на различни заболявания - „Алея на здравето” се ангажира социално, като кани И АЗ МОГА да участва със собствен щанд и да представи своите проекти. На него ще се продават аксесоари I Can Too, средствата от които се набират във фонд за създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив. 
И тази пролет акцентът на инициативата ще е  представянето на проекта Зелена линия - И АЗ МОГА / Green Line - I Can Too.
Зелената линия е знак за благотворителност и израз на социална ангажираност.
Всяка фирма има възможност да включи свой продукт към нея, като постави върху него разпознавателния стикер Зелена линия - И АЗ МОГА / Green Line.I Can Too.eu. Проценти от продажбата на този продукт отиват в помощ на децата с увреждания.
По този начин се обозначава социалната идентификация на продукта, с която се дава възможност на потребителя да направи своя социален избор.
Това е един от начините за внасяне проблемите на децата с увреждания в общественото пространство, целящ тяхното решаване.

И АЗ МОГА благодари на „Алея на здравето”, че дава платформата си за представяне на социалните идеи, касаещи децата с увреждания.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Няма коментари към тази новина !