Андреа се нарежда до Rihanna и Beyonce

10.03.2010 10:00 | Видян 22523 пъти | Гласували 3

Андреа се нарежда до Rihanna и Beyonce

На 2 март Андреа замина за Маями, където се проведоха снимките за видеоклипа към песента “I wanna”, която е съвместен проект на група “Sahara”, Shaggy и Bob Sinclar.
Видеото ще е най-високобюджетното, в което е участвал български изпълнител, а песента ще влезе в тазгодишния албум на Bob Sinclar, съобщи signal.bg.
“Умирам от интерес, умирам от любопитство. Държа да се представя по най-добрия начин, защото ще работя с толкова голям екип, ще работя с режисьор, който снима Rihanna и Beyonce и наистина много се вълнувам. Старая се да представя себе си по най-добрия начин. В крайна сметка всеки ще попита: “Откъде е това момиче?” Искам с гордост да кажа, че съм от България, искам с нищо да не отстъпвам от жените, които се снимат там. Знам, че ние българките сме едни от най-красивите и можем да изглеждаме по най-добрия начин, и най-модерно също така. Независимо, че нямаме средствата, които имат навън”, каза Андреа преди заминаването си.
“Имам сведения, че “I wanna” се е завъртяла в Америка и вече изкачва класации. На второ, на трето място, трябва да проверя, за да съм точна, но се изкачва в класациите”, коментира още певицата.

Повече снимки може да видите ТУК.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !