Андреа: "С Кубрат сме много щастливи и се гордея с него!"

01.03.2010 11:15 | Видян 13902 пъти | Гласували 1

Андреа:

Певицата Андреа разкри доста интересни неща около личния и професионалния си живот в новия брой на онлайн рубриката “Fire news” на Янис Бърдарски.
На въпроса „Има ли злоба и завист между колежките в поп-фолка”, тя отговаря така:

„Аз съм против злобата и завистта! Злобата не носи нищо добро и само затормозява. Според мен не е хубаво човек да завижда на други хора, защото не знае какво плащат за това, което имат. Така, че всеки трябва да се радва на това, което сам е постигнал и направил. Гледам да насочвам емоциите и цялата си енергия единствено върху моите проекти и работата, която върша.”

Относно любимия си Кубрат споделя следното: „С Кубрат сме много щастливи и се гордея с него! Развива се отлично в професионалната си кариера.” А за жълтините по техен адрес и това, че някои се опитват да ги разделят, тя е категорична: „Вече изобщо не забелязвам подобни публикации и това дали някои ни разделя.”
Освен това изпълнителката на хита „Мен си търсил” споделя, че с група “Sahara” й предстои да издадат сингли, които се надява да се харесат не само от българската публика, но и да излезнат извън граница.
http://www.facebook.com/apps/application.php?id=140747970086

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отложиха концерта на Сибел Джан

Концертът на легендарната певица Сибел Джан, предвиден за...

Ново дело срещу Харви Уайнстийн

Холивудският продуцент Харви Уайнстийн отново ще влезе в...

Няма коментари към тази новина !

*}