Давид се просълзи в ефир

03.03.2010 13:15 | Видян 4246 пъти

Давид се просълзи в ефир

Давид представи новата си песен „Маса първа класа” в ефира на радио „Сигнал плюс”. Парчето е по текст на Дони Василева, а музиката и аранжиментът са на Пламен Петров – Пачо от „Кристали”.

Певецът на „Real Enterprises” благодари на продуцента си Ники Китаеца, на екипа му, на своето семейство и си пожела албум до година-две. По време на интервюто си за „Открит микрофон” Емилия Стоянова попита младия изпълнител за неговия приятел и колега Илиян. Давид е в приятелски отношения  и се отнася с уважение към  много от утвърдените вече изпълнители – Софи Маринова, Ерик, Джордан, Илиян.... Те не пропускат случай да го поздравят, да похвалят таланта му и да му пожелаят успех. Това обяснява и сълзите в очите  му при въпроса за неговия колега и приятел.

Силно развълнуван  Давид  каза, че Илиян напълно заслужено е взел наградата „Певец на годината” и тайно се надява някой ден да я получи самият той. Преди месец Мариян, както е истинското име на Давид, представи първата си песен с новите продуценти - „Не се прави”. Тя набра скорост и певецът не спря дотук. Той е решен да се раздаде изцяло и да постигне мечтите си - признанието на публиката, много нови хитове и разбира се утвърждаване на името му във фолк-гилдията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Няма коментари към тази новина !