На 25 февруари на сцената на The Big Apple Club - магнетичните Tri O Five!

22.02.2010 15:15 | Видян 4162 пъти

На 25 февруари  на сцената на The Big Apple Club -  магнетичните Tri O Five!

Tri O Five имат заряд на супернова. Енергията на музиката им е помитаща– тя носи  със себе си новото, различното и истинското. Те не само завладяват съзнанието ни, а  го променят.След всеки техен концерт имаш онова усещане, че имаш нужда от още и още страст и вдъхновение, от още и още  Tri O Five.

Tri O Five е най-атрактивната и продуктивна българска музикална банда, която сериозно вдигна летвата и зае позицията на фактор на музикалната ни и клубна сцена.

Cамо за две години те участваха в компилациите на “Fashion TV Chill Out Session” и “True Temptation” на Muratti, издадоха три сингъла и видеата към тях, станаха официални посланници на благотворителната кампания на M-Tel 1788, а в близките месеци момчетата се готвят да ни представят два нови сингъла, които ще бъдат продуцирани от чужди лейбъли, ново видео и дори цял двоен албум.

Най-новата им песен  “No Where To Go” вече звучи по радиостанциите в Щатите - промо преди официалния релийз. Засега Тri O Five не планират снимане на клип, но обещават съвсем скоро да го пуснат и  в българския радио ефир. Сингълът  “No Where To Go”  ще бъде издаден от американският лейбъл Blockhead Recordings  на винил и digital и музиката им ще достигне навсякъде по света.

Основните качества на тези изключителни музиканти, придаващи облика на групата и позволяващи им да покажат  качествен пърформанс всеки път, са техния талант и професионализъм. Дълбокият соул вокал на  Майкъл, притежава мекотата и душевността на истински афро-американец, а самият той има невероятната способност  да поддържа всеки път партито колоритно, eмоционално и фънки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !