Tri О Five с нов видео сингъл и секси визия

30.11.2009 15:45 | Видян 3805 пъти

Tri О Five с нов видео сингъл и секси визия

След топлото и динамично лято, разхладено от подводната визия и хармонично звучене на парчето им Let’s start over, Tri O Five се завръщат с песента “Back to you”.

Момчешката група, ще зарадва своите фенове на 04.12.2009 от 23.00 часа в SOFIA LIVE CLUB, където петък вечер ще се превърне в арена за шоу и приятни емоции.

Новият сингъл носи лек южен полъх, който се прокрадва не само във визията на видеото, но и в музиката. Песента започва със закачлива комбинация от китари, саксофон и “call-bell”, които й придават funky-housе-латино звучене. “Back to you” е второто парче от предстоящия дебютен албум на бандата и се отличава освен с динамичното латино-джази темпо и с минималистично и изчистено музикално звучене.

Видеото е дело на режисьора Александър Моллов, който е уловил палавото настроение на музиката. Хореографията с изкусителните движения на шоколадовите красавици е създадена от танцовата дива Маргарита Будинова – „M Dance”. Видеото впечатлява с оригинален декор във формата на грамофонна плоча, на която се развива действието. Във визуалната продукция се отличава и най-новата мания на момчетата от Tri O Five, а именно дизайнерска кафе машина, благодарение на която, снимачният процес преминал успешно. Видеото било заснето в рамките на цял ден, а момчетата поддържали тонус с различни кафе специалитети, които екзотичните хубавици от сета забърквали за тях. С новото си видео към сингъла “Back to You” Tri O Five дават ясна заявка за висококачествената продукция, на която са способни. Както винаги, успяват да провокират с интересни музикални идеи и този път приканват всеки да остави обикновеното зад себе си и да се приготви за среща с необикновеното.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !