Mr King бройка азиатки и мулатки

19.02.2010 11:00 | Видян 8461 пъти

Mr King бройка азиатки и мулатки

Азиатки, мулатки, нашенки – всички секси мадами искат да бъдат с Mr King, ако не в леглото, то поне да се вихрят в клипа на неговия нов хит. Над 80 момичета с интернационален произход са се борили за участие в клипа на Mr King, от които Коцето лично се е спрял на 4 от тях – една мулатка, една азиатка, една французойка и една Мис България Вселена.
Хитът определено повдига градуса на настроението. Видеото към така чаканото от цяла България парче ще се завърти довечера по Планета и със сигурност ще обере точките не само във фолка, но и в попа. До голяма степен всичко това се дължи на продуцента Александър Моллов, за който знаем, че това бе първото му вдъхновение в попфолка.
Стълпотворението от красиви жени луди по Mr King прави задачата на Коцето нелека. В кадрите ще видим момичетата от небезизвестния балет M Dance, които са толкова секси, че дори Коцето не им устоява. Четирите сексапилни кралици спретнали истински купон по време на снимките, а за атмосферата допринесла не само мелодията, но и екстри като марково уиски и пури. Всички мадами се напъхали в джакузито, познатото като „Ролс Ройса” в своя клас. Коцето неотдавна си го поръчал и решил, че ще бъде идеално, ако го изпробва първо в снимачното студио с 4 жени – както подобава на един Mr King. Момичетата определено били вдъхновени от предложението да му танцуват полуголи. Какво е станало след това, още не се знае.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !