Коцето: Райна ще бъде сред финалистите

19.10.2009 17:30 | Видян 23813 пъти | Гласували 3

Коцето: Райна ще бъде сред финалистите

За първи път на елиминациите във "VIP Dance" участва отборът на Райна. През седмицата оценките на журито не бяха благосклонни към Райна и Фахрадин, за сметка на зрителския вот, който бе най-висок в тяхна полза и така безспорно един от най-добрите в танцово отношение отбори продължава участието си във "VIP Dance".
 
Наскоро Константин определи пред Signal.bg представянето на Райна като перфектно: "Тя се справя както винаги перфектно. Който го може, го може. Аз много се радвам, защото това й беше мечта миналата година да участва в "Dancing Stars", но нещо се получи и не можа да участва. Всяко зло за добро, са казали хората. Ето сега нещата са още по-добре и показва какво може. Все пак аз съм я учил на танци. Аз съм изключително добър танцьор. Освен това шоу, заедно правим големи неща" - казва с усмивка изпълнителят на хита "А-у".
 
Коцето е убеден, че неговата половинка ще е сред финалистите. Според запознати, Коцето и Райна отдавна не са заедно, но щом им харесва да твърдят друго... няма проблем. Певецът казва още "Аз съм 100% сигурен, че Райна ще бъде сред финалистите. Аз ако знам, че няма да е там, въобще нямаше да я пускам", казва Константин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Пако Рабан не знаеше, че ще идва в...

Пако Рабан, който угасна днес на 88, нямаше никаква...

Творчеството на уникален православен...

Излезе от печат книгата на монах Салатиил...

Няма коментари към тази новина !

*}