LoveBox за празника на влюбените

11.02.2010 12:15 | Видян 3964 пъти

LoveBox за празника на влюбените

Специално за 14 февруари, музикалният магазин www.Hitbox.bg и Ка Мюзик Плюс подготвиха първата дигитална компилация, излизаща в България. Проектът се нарича LoveBox 2010 и включва 15 денс хита, посветени на любовта и нейния празник. Албумът излиза единствено в дигитален формат – може да бъде изтеглен легално в перфектно качество като mp3 от музикалния магазин www.Hitbox.bg. Цената също е специална – 9.99 лв. за 15 песни.
Откриващото парче в проекта е хита Love на румънската принцеса Inna – вторият сингъл в кариерата на младата певица. Тематичната компилация продължава с актуалния денсфлор химн Sexy Love на румънския проект Residence Deejays – официално първият голям клубен химн за 2010 г. у нас. В момента цяла Европа пък е очарована от красивия дует на Edward Maya и Vika Jigulina с песента Stereo Love – едно от най-горещите парчета у нас за изминалото лято, което съвсем резонно намира място в LoveBox 2010. Какво да кажем пък за следващото изпълнение тук – Shaggy и харлемската принцеса Lumidee (и двамата посетили България в последните години) и красивото Feels Like Making Love.
Някои интересни хаус тракове, посветени на най-съкровенното чувство също са включени в траклиста на албума – Nello Simiolo с Deeper Kind Of Love, Mat’s Mattara и ремикс на Hungry For Love, Hardwell & Greatski с песента Never Knew Love и др.
За финал пък е запазен големия хит Bleeding Love (оригинално песен на Leona Lewis), в изпълнение на белгийския победител в музикално риалити Tom Dice.

Всичко това превръща албума LoveBox 2010 в едно уникално преживяване на празника с качествена съвременна музика и хитове, посветени на любовта.
В същото време това е и първата по рода си дигитална компиалция, излизаща на музикалния пазар в България. LoveBox 2010 е проект на Ка Мюзик Плюс и може да бъде изтеглена легално в перфектно mp3 качество единствено от музикалния магазин www.hitbox.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

За да ме целуне някой, не трябва да...

Едно невинно целуване по устните може да се окаже нещо...

Колкото по-трудна е победата, толкова...

Колкото по-трудна е победата, толкова по-голямо е...

Няма коментари към тази новина !