Mr. King излиза на Петльовден

20.01.2010 10:00 | Видян 5973 пъти | Гласували 2

Mr. King излиза на Петльовден

Константин разкри, че клипът на “Mr. King” ще се появи на Петльовден /2 февруари/. Певецът съобщи това пред радио “Сигнал плюс”.
“За пръв път в моя живот, свързан с професионалната ми дейност аз не се занимавам с клипа. Не измислям сценарий, не измислям нищо. Просто си лежа и всичко се подготвя от хората, които действат по клипа. Ще го заснеме Сашо Моллов, за мен един от най-добрите, за пръв път ще прави нещо в т.нар. жанр попфолк. Много съм щастлив. Има жестоки идеи, много красиви неща са, така на богато се работи и аз съм един наблюдател и ще гледам какво ще направят. Познавайки почерка на Сашо Моллов ще е нещо грандиозно” - каза певецът.
Коцето сподели, че му се е искало да вмъкне нещо комедийно в клипа, но спонсорите и режисьорът са казали, че ще направят един стилен имиджов клип, съобщи http://signal.bg/.
“Предполагам, че на 1, 2, 3 февруари клипът ще е готов. Може да го пуснем на 2 февруари. Ето сега ми идва идея - на Петльовден. Mr. King излиза на Петльовден” - през смях каза Константин. Текстът на “Mr. King” ще претърпи промени. Ето какво каза Коцето: “Смениха се някои неща. Още нямам крайния резултат. Един куплет, някакви неща там са разменени. Просто ми се щеше да има повече закачка. Да има сричката, която ще повдигне още повече песента”.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !