Константин: "Райна ми взе кучетата!"

10.12.2009 17:45 | Видян 19642 пъти | Гласували 3

Константин:

Специален гост в студиото на „Горещо" тази седмица е Константин, за да разкрие истината за раздялата си с Райна и от какво естество е връзката му с Преслава и да разкаже за новото си гажде Надя.

Константин споделя, че любовта им с Райна е била много голяма и много истинска, но с течение на времето двамата като че ли тръгват в различни посоки. За това според него не е виновен само единият, защото в една връзка вината е и в двамата.

„Последните месеци нещата започнаха да изстиват, но те бяха на много висок градус и не може толкова бързо да изстинат!" - споделя Коцето и разказва как дълго време двамата не са знаели какво точно искат и са се разделяли и събирали много пъти преди окончателно да сложат край на връзката си.

„Кучетата ми взе - много съм разстроен! Рядко ги виждам!" - споделя Коцето и разказва как Райна, тръгвайки си е взела двете им кучета Дракон и Карпузи. В момента двамата поддържат много добри отношения и си помагат, с каквото могат.

„Голям човек е Райна! Който ще е с нея, ще е щастлив!" - заявява Коцето. -

„Ако имат отношения с това момче (Светльо) - аз подкрепям връзката!"

Докато отношенията му с Райна леко позатихват, връзката му с двадесетгодишната Надя започва да набира скорост. Коцето признава, че в момента е много влюбен и много щастлив.

„Тя наистина е хубава, но не знае, че е хубава, което е най-важното! Според мен я вълнуват други неща...

Точно когато ми е най-криво, тя ме кара да се чувствам по-спокоен!" Новата приятелка на Коцето говори няколко езика и в момента е студентка по право.

„Аз съм шесто поколение софиянец от едната страна, а от другата съм див селянин! И си личи!" - признава Коцето и отговаря на въпроса действително ли е потомък на Елин Пелин.

Изневяра ли стои в основата на раздялата на Райна и Коцето и какво се е случило точно на 18 март? Потомък ли е Коцето на Елин Пелин и коя своя страна не е показвал на обществото?

Какви са отношенията му с Преслава и защо не е направил песента „Не ми пречи" в дует с Райна? Какви имена за децата си харесват двамата с Надя и смята ли, че ще бъде добър баща?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Джорд Клуни не искал да се жени

Носителят на две награди Оскар“ Джордж Клуни...

Продължава разбивато на стълбите пред...

Втори ден продължава къртенето на каменните плочи на...

Няма коментари към тази новина !

*}