Андреа с първи самостоятелен албум

03.03.2008 16:10 | Видян 21674 пъти | Гласували 5

Андреа с първи самостоятелен албум

Супер предизвикателна фотосесия направи Андреа, за да промотира първия си самостоятелен албум. “Огън в кръвта” ще е на пазара до броени дни, а самата промоция за фенове, приятели и журналисти ще е на 17 март в столичния клуб “Plazza”.

Вече месец фолк-звездата репетира за невероятното шоу, което е подготвила – смесица от танци, светлинни ефекти и пеене до дупка. Тя ще се появи на сцената в заведението с четири различни тоалета, които ще й шият специално за случая.

Андреа подготвя албума “Огън в кръвта” повече от шест месеца. Той съдържа 14 песни, като са включени и най-големите й хитове - "Като непознат", "Красива лъжа", "Хладна нежност" и "Страх". Почти всички песни са авторски, а най-голямата изненада е песента “Фалшиво щастие”, написана от Кости.

Андреа е отправила покана към румънската звезда и ако не го подберат ангажиментите, може и да присъства на промоцията.
Междувременно гаджето на
Андреа – боксьорът Кубрат Пулев, спечели квота за Олимпиадата в Пекин 2008. На квалификацията в Пескара (Италия), асът ни в тежка категория над 91 кг.  бе безмилостен срещу латвиеца Райтис Ритениекс - 15:8, с което се класира за полуфиналите. Най-добрите двама в категорията  взимат визи за игрите в китайската столица.

Кубрат посвети победата си на любимата жена, която го чакаше и на летището вчера. Андреа още обмисля дали да придружава Кобрата на Олимпиадата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !