Манекенка на "Визаж" цитира Радичков на кастинга на "България търси талант"

12.01.2010 18:00 | Видян 9685 пъти

Манекенка на

В петък стартираха същинските кастинги в новото шоу на bTV „България търси талант". Тогава за първи път тричленното жури и водещите Алекс Раева и Мария Игнатова видяха част от участниците.

За два дни Маги Халваджиян, Любен Дилов-син и Хилда Казасян успяха да оценят над 40 изпълнения на различни таланти. Освен журито, активно в оценяването на участниците се включва и публиката в залата. Феновете дават своите оценки чрез бурните си аплодисменти или пък изпращат провалилите се в възгласи „Довиждане".

Симпатиите на журито и публиката успя да спечели 4-годишно момиченце, което изпълни един от последните световни поп хитове - "Every Time We Touch" на Cascada. Бивша манекенка на агенция „Визаж" пък заложи на монолог по текст на Йордан Радичков.

Балерина от Варна смая всички с възрастта си. След изпълнение по „Кармен" участничката сподели, че е само на 14 години, въпреки визията си на по-зряла.

По време на коментарите по демонстрацията й Маги Халваджиян разкри и още един от своите таланти - продуцентът и член на журито сподели, че се е занимавал определено време и с класически балет.

Сред първите явили се бяха жонгльор с топки, който успя да жонглира, обикаляйки из залата, както и 66-годишен столичанин, който представи атрактивна ча-ча макар и без партньорка. Аплодисментите не публиката и журито си спечели и кандидат от Приморско, който открито флиртуваше с обаятелната Хилда Казасян.

Преди изпълнението си на гръцки танц кандидатът сподели, че с танците си е успял да „покани в леглото си" над 500 жени.

До момента сред явилите се участници превес имат представящите различни етюди, акробатични номера и певците. Днес е последният ден от първия тридневен цикъл на същинските кастинги.

Екипът ще се събере отново следващата седмица, когато от петък до неделя ще оцени следващите одобрени за шоуто кандидати.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !