Мария Игнатова и Алекс Раева - водещи на “България търси талант”

07.12.2009 18:00 | Видян 12442 пъти

Мария Игнатова и Алекс Раева - водещи на “България търси талант”

Мария Игнатова и Алекс Раева са водещите на най-новото шоу на bTV "България търси талант".

Още в неделя красавиците ще се впуснат в издирването на уникалния български талант. За първи път подобен формат в българския ефир ще бъде воден от две дами.

Изборът на двете водещи е изцяло съобразен с характера на шоуто, който има за цел да открие нестандартни умения и дарби в участниците. Мария и Алкес са известни освен с талантите си на певици и с артистичните си умения.

Предварителните кастинги на "България търси талант" стартират тази неделя във Варна. На 13, 14 и 15 декември Гранд Хотел "Варна" в курорт "Св.Св. Константин и Елена" ще отвори врати за кандидатите точно в 09.00 ч.

Прослушването в морската ни столица ще продължи три дни, като след това екипът на шоуто ще поеме към Пловдив. Кастингът в града под тепетата ще се проведе на 17 и 18 декември, като прослушването ще се състои в Новотел Пловдив.

София ще е последният кастингов град, като всеки, който е решил,че притежава някакъв талант, ще може да го демонстрира на 20, 21 и 22 декември в Руския културно-информационен център.

Записването за участие ще става на място, така че всеки, решен да впечатли журито, ще има възможност да стори това до края на обявените дни за прослушване в съответните градове.

Сред кандидатите, записали се за участие до момента, са 2-годишно дете, което разпознава марки коли, без да вижда знак или име, 85-годишна жена, която лети с делта планер, както и група от 20 души, изпълняваща нетрадиционни танци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хамзат Чимаев приет спешно в болница

Хамзат Чимаев е получил спешна медицинска помощ заради...

Гуркова и Кацарови откриха лятната...

Прекрасна лятна тераса откри официално снощи култовият...

Няма коментари към тази новина !