Пуснаха благотворителния календар „Мисис България и приятели“

12.01.2010 12:45 | Видян 5878 пъти

Пуснаха благотворителния календар „Мисис България и приятели“

На 11 януари в клуб Bedroom беше официално представен благотворителният календар „Мисис България и приятели“. С чаша вино приятели и гости пожелаха успех на поредното начинание, предназначено да подпомогне децата без родители от дома „Св. Иван Рилски“ в София и дома „Катя Ванчева“ в Широка лъка. Първият календар беше купен от майката на „Мисис България Планет“  2009 – Екатерина Пецу. Рекордьори по на-голям брой закупени календари пък станаха почитателите на „Мисис България Свят“ 2009 – Лазарина Стефанова.
Календарът „Мисис България и приятели“ е уникален не само заради каузата си, но и заради начина, по който е направен. Той е за две календарни години - 2010 и 2011г. Всеки месец е посветен на една от най-красивите омъжени българки или техни известни приятели, подкрепящи най-активно каузата им. 2010-а година започва с първата носителка на короната „Мисис България“ - г-жа Петрана Берисот, а 2011-а година завършва с попизпълнителя Стефан Илчев. На Мисис Вселена – Елеонора Манчева е посветен горещият месец август. В календара са намерили мяст още модните икони Юлияна Дончева, Ели Гигова, кралицата на красотата Стела Йосифова, красивата сървайвърка Цвети Разложка, тв водещият Сава Цеков и много други.
Повечето от героите на благотворителния календар „Мисис България и приятели“ се дойдоха на представянето, за да благодарят лично на всички, подкрепили благородната им идея. Първите 30 календара бяха продадени още преди собственичката на „Мисис България“ - Меги Савова да покани за обща снимка.
Цената на един календар е 30 лева и той все още може да бъде закупен от офиса на организация „Мисис България“ и сдружение „Famous“, поясни г-жа Савова.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Холивудското приключение на Мария...

Стартът на холивудското приключение на Мария Бакалова не...

Мик Джагър отбеляза края на локдауна...

Рок легендата Мик Джагър отпразнува края на локдауна в...

Няма коментари към тази новина !

*}