Мисис Вселена 2007 се опълчи на мъжете

14.08.2009 15:10 | Видян 5937 пъти

Мисис Вселена 2007 се опълчи на мъжете

Мисис Вселена 2007 Елеонора Манчева беше единствената дама, която участва в турнира Unibet Poker Weekend, провел се в курорта Златни пясъци, съобщи Монитор.

Първоначално брюнетката беше поканена само за да награди победителя в надпреварата, но после беше допусната и като състезател сред 70-те избрани от общо 350 кандидати. Така тя се оказа единствената дама на десетте маси, на които започна турнирът.

Елеонора никак не се уплаши, че отвсякъде е заобиколена с мъже. „Цветето на масата", както всички започнаха да я наричат, се оказа достойна конкуренция на професионалистите.

Въпреки че обикновено играе покер само за забавление, Мисис България 2007 остана край игралната маса през целия първи ден от турнира и зае достойно 35-о място. Преди нея отпаднаха много сериозни играчи, включително и кумът й Игор Марковски, който всъщност запалил Елеонора по покера.

Победителят Стоян Вергиев беше излъчен в ранни зори след две денонощия оспорвана надпревара. И, разбира се, беше щастлив да получи наградата си от красавицата, която се оказа и покер конкурентка.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !