Нов смъртен случай сред звездите

06.01.2010 14:40 | Видян 4808 пъти

Нов смъртен случай сред звездите

Наследничката на бизнес империята "Джонсън и Джонсън" (Johnson&Johnson) Кейси Джонсън е била открита мъртва в дома си в Лос Анджелис на 4 януари, съобщиха световните агенции, цитирани от БТА.

По предварителни данни 30-годишната Джонсън е починала от естествена смърт. Предстои да бъде извършена токсикологична експертиза. Лекарите не са открили признаци за насилствена смърт.

В момента на пристигането на полицията в дома на Джонсън тя е била мъртва от няколко дни. Една от първите, които е съобщила за кончината на Кейси Джонсън, е моделът и телевизионна водеща Тила Текила.

Тя е пуснала съобщението в микроблога си в Twitter. Тила Текила и Джонсън са били изключително близки, двете не са криели нетрадиционната си ориентация.

Неотдавна Тила Текила и Кейси Джонсън са обявили годежа си. В средствата за информация не е един път са се появявали съобщения за пристрастеността на Джонсън към алкохола и наркотиците, припомня TMZ.

Наследничката на американския фармацевтичен гигант "Джонсън и Джонсън" няколко пъти е посещавала рехабилитационни клиники.

През ноември 2009 г. срещу Джонсън са били повдигнати обвинения за кражба с взлом. Тя проникнала в жилището на бивша приятелка. През 2007 г. Кейси Джонсън е осиновила момиченце от Казахстан. БТА

Снимка: Guliver/ Getty Images

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Невролози разкриха защо „Момичето с...

Шедьовърът на Вермеер „Момичето с перлената обица“ (на...

ЕС с нови мита за електромобилите от...

Страните членки на ЕС подкрепиха предложението на...

Няма коментари към тази новина !