Цветелина Янева изживя вълшебна година

21.12.2009 15:15 | Видян 13066 пъти | Гласували 1

Цветелина Янева изживя вълшебна година

Изминалата 2009 г. беше изключително плодотворна и успешна за младата певица Цветелина Янева. През февруари тя грабна отличията за “Дебют” на Годишните награди на “Планета” ТВ и за “Откритие на годината” на сп.”Нов фолк”. Последва един изключително успешен съвместен проект на певицата с група “032″, озаглавен “Три минути”.

През 2009 г. Цветелина Янева зарадва почитателите си с видеоклиповете “Авторът е друг”, “На първа среща”, “Като вирус” и “Искаш война”. Всички те успяха да се наложат като хитове, често желани от феновете по време на концертните изяви на певицата. Множеството задгранични участия също изпъстриха годината на Цветелина Янева и я срещнаха с много нови приятели. През септември изпълнителката участва във фестивала “Пирин фолк 2009″ в Сандански, където завоюва две престижни отличия, пише planeta.tv.

Цветелина Янева бе удостоена с трета награда на журито и втора награда на публиката за песента “Живи икони”. Певицата изпраща 2009 г. с видеоклипа към песента “Искаш война”, част от дебютния й албум, който ще се появи през 2010 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !