Цветелина Янева с нови проекти

02.10.2008 17:20 | Видян 19835 пъти | Гласували 12

Цветелина Янева с нови проекти

Младата, но набираща все по-голяма популярност певица Цветелина Янева е отдала цялото си време на работа по нови проекти. Със своята дебютна песен “Открадната любов” певицата даде сериозна заявка за успешна кариера и в модерния фолк.

Даровитата изпълнителка вече записа две нови песни, които носят много хитов заряд и весело настроение. Една от новите композиции Цветелина Янева официално представи по време на промоцията на новия албум на колегата си Борис Дали. Гласовитата певица е категорична, че основното в избора й на нови песни е те да бъдат качествени и да докоснат сърцата на публиката. Младата изпълнителка не бърза с издаването на дебютния си поп-фолк албум, а прецизно подбира мелодиите, които ще включи с него. Паралелно с работата по този албум, Цветелина Янева планира издаване на още едно СD, изцяло с песни на нейната майка – Пепа Янева.

Като поп-фолк певица, Цветелина Янева ще се изяви и в празничната Новогодишна програма на “Планета” ТВ. Талантливата изпълнителка ще отправи своя поздрав към зрителите на музикалната медия и с авторска, хороводна песен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !