Пребиха модела Деси Зидарова

30.11.2009 11:40 | Видян 9173 пъти | Гласували 1

Пребиха модела Деси Зидарова

Моделът Деси Зидарова е била жестоко пребита. Тя била нападната от двама или трима мъже с бухалки около 21 ч. в събота вечер в столичния квартал "Лозенец".

Деси е приета в "Пирогов" с фрактури на двете подбедрици, избит зъб и наранявания по двете устни. Вече й е направена операция, животът й е извън опасност.

Особеното е, че жената е била удряна основно в долната част на крайниците. "Това са счупвания, които са с голяма кръвозагуба и намачкване на меките тъкани. Така че си е една сериозна травма", обясни д-р Алелександър Петров, травматолог пред vesti.bg.

Актрисата е била придружавана от свой 24-годишен близък фризьор, който е получил по-леки травми при побоя и е изписан за домашно лечение.
Престъпниците са откраднали и чантата на манекенката.

Според полицията засега вероятната причина за нападението е грабеж, но се разследват и други версии.

По информацията на агенция "Фокус" до раздялата си с бившия си приятел Десислава Зидарова е имала охрана, осигурена от него. В момента се изяснявала причината, поради която тя се е нуждаела от защита, както и връзките, които е имала.

Деси Зидарова е популярен модел и актриса. Участвала е в сериала "Хотел България" и в много чуждестранни филмови продукции. Притежава собствен салон за красота "Nail Bar".

От съпруга си - бизнесмена Веселин Янев, който е собственик на известно заведение в столицата, тя има две деца - момче и момиче.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !