Деси Зидарова отпразнува третият рожден на Nail Bar

03.12.2008 17:00 | Видян 10459 пъти | Гласували 1

Деси Зидарова отпразнува третият рожден на Nail Bar

Собственичката на първият бар за красота актрисата и модел Деси Зидарова отпразнува третият рожден ден на един от най-лъскавите бюти салони у нас. На изисканото парти бяха представени последните тенденции в разкрасителните процедури, фризьорството и козметиката.

 За трите години от своето съществуване Nail Bar стана два пъти носител на наградата „Салон на годината” и предпочитано средище на известни ВИП-дами. Преди няколко дни Деси и нейната стилистка Вергиния Петрова /Джеджа/  се завърнаха от Италия, където бяха единствените българи, взели участие в тридневен  международен семинар за най-новите тенденции в подстригването. На всички видни персони, които посещават салона, вече се предлагат най-новите прически, хит в италианските разкрасителни центрове.

Салонът е лидер и в процедурите за отслабване. Най-новата услуга, която ще глези видните столични персони е лифтинг без скалпел. В рамките на 12 процедури лицето е видимо подмладено, от торбичките и сенките под очите няма и следа. Процедурите с френски апарат премахват неприятния дефект „двойна брадичка”, повдигат клепачите и изглаждат бръчките.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Няма коментари към тази новина !