Милица се съблече на Женския пазар

09.10.2009 15:20 | Видян 10282 пъти | Гласували 1

Милица се съблече на Женския пазар

Фурор настана на Женския пазар в София преди броени дни, когато младата певица от "Пайнер" Милица се появи сред минувачите, облечена само в черен бански костюм. Противно на някои мнения, че това е предпочитаното облекло на изпълнителката за шопинг, всъщност тя се появи, "съблечена" по този начин, по повод новата рубрика в предаването "Станция нова" - "Антистриптийз".

Провокирани от изключително горещата визия на Милица в последния й клип към песента "Мъжете сте лесни", от шоуто я поканиха да бъде един от първите участници в набиращата популярност рубрика.

Докато течаха снимките на видеото за антистриптийза на Милица, около нея се струпа тълпа от любопитни минувачи, които искаха да се снимат с нея и да й вземат автографи. Накрая се наложи младата певица да бъде изведена от екипа си, тъй като за разлика от други родни изпълнителки, тя не се движи с лична охрана.

Ексклузивният антистриптийз на Милица, който ще бъде върху песента й "Сексът продава", ще може да бъде видян тази събота в ефира на "Нова телевизия".

Вторият клип, заснет за същата рубрика, отвежда Милица в секс-шоп, където тя се появява облечена като монахиня и танцува на музиката от песента си "Мъжете сте лесни".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !