Милица: "Голотата в новия ми клип не е самоцелна!"

30.07.2009 11:30 | Видян 7754 пъти | Гласували 2

Милица:

Милица предизвика множество коментари с новия си клип "Мъжете са лесни", чиято официална премиера бе на 29 юли в ефира на телевизия "Планета". Причината за широкия зрителски интерес към парчето е не само фактът, че младата звезда се появява в изключително горещи сцени с откровена голота, но го прави, задавайки въпроса: "Такава ли трябва да бъда - гола, агресивна и секси, за да ме харесаш? Защото ако това е, което искаш, не е проблем да го направя."
 
С провокативното видео Милица затвърждава мястото си сред новото поколение певици в жанра, които са готови да стигнат докрай в откровеността си към публиката, но и изискват отговор на въпросите си, защото те съвсем не са риторични.
 
Режисьор на скандалния клип е Ивайло Спасов, сценарист Георги Мичев, а автор на музиката на песента - Калин Димитров. Текстът е на Росен Димитров, който работи повече от 2 месеца по него, за да бъде песента естествено продължение на темата, започната от Милица в предишния й сингъл "Сексът продава". В него тя възпя всички свободомислещи и модерни жени, уверени в себе си и готови да приемат предизвикателства, за които обаче сексът не е на всяка цена.
 
Не случайно е избрана и провокативната визия на Милица в "Мъжете са лесни". В много от кадрите тя е почти гола, чувствайки се уютно в кожата си: "Избрахме тази визия за клипа, защото тексът на парчето го позволява и дори изисква - казва Принцесата на "Пайнер". - В никакъв случай голотата ми не е самоцелна, тя помага за внушението, което носи песента."
 
Когато сценаристът и режисьорът мислят за екранизацията на "Мъжете са лесни" и как да покажат Милица в този клип, решават да съберат на едно място всички популярни фетиши, които се харесват на мъжете. Милица е напълно наясно с идеите ми, обсъждат ги седмици преди заснемането на видеото и тя отива на снимките напълно подготвена.
 
"Тази роля на прелъстителка й приляга идеално, защото освен всичко останало, тя има и много силно излъчване - на младо и красиво момиче, което се запазва в различните й превъплъщения", споделя режисьорът на видеото.
 
Специално за снимките е изграден декор, част от който е огромна светеща стена. От екипа споделят, че всички сцени са напълно истински и спонтанни и голяма заслуга за това има екранният партньор на Милица - Иво. Между двамата протича истинска химия, което се вижда и в клипа.
 
Интересният стайлинг на певицата е дело на дизайнерката Зорница Георгиева, а гримът - на Джули.
 
Клипът е заснет само за един снимачен ден, защото Милица трябвало да се върне на морето, където има поредица участия. "Харесва ми крайния резултат от моите и усилията на целия снимачен екип", споделя певицата.
 
В "Мъжете са лесни" почитателите на Милица ще видят колко по-отговорна е станала тя към себе си и работата си, колко внимателна е към всички малки детайли, които съставят цялостната картина. Песента не може да остави никого безучатен, защото задава въпрос, на който всеки от нас трябва да си отговори.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !