Милена Славова: Жените като Златка са напаст

06.10.2009 15:00 | Видян 7460 пъти | Гласували 1

Милена Славова: Жените като Златка са напаст

"Тази порода девойки са цяла напаст, една след друга се пръкват. Аз за външния им вид нищо лошо не мога да кажа. Проблемът е, че нямат акъл за пет стотинки, а двете неща вървят в комплект..." - коментира Милена Славова в интервю за в. Монитор.

Неотдавна тя записа парче "Куклата Мици", която пародира жените като Златка Райкова. "Тези жени са нагли, с вселенско самочувствие, а паралелно с това са прекарали живота си само пред огледалото. Заслужават някой да ги плесне силно зад врата и да ги прати да поработят, да видят как се изкарват парите за поддръжката на тунинга им - напомпани устни, коси... Но не да действат като скъпо платени проститутки, а наистина да бачкат. Иначе не съм от типа хора, които ще тръгнат да тропат по врати за спонсори. Ако някой предложи, ще снимам видео" - казва тя.

В момента Милена записва парче с „Уикеда", което се казва „Бъркотия" и осмива ситуацията в момента. "В него се пее как мъжете подносиха поли, жените са златотърсачки, а дядо Господ явно е перманентно горе на черешата, защото долу сред човеците цари пълна вакханалия" - споделя певицата.

Милена подготвя юбилейния си концерт "25 години на сцена", който ще се състои на 28 ноември в столичната „Универсиада". В него участие ще вземат Б.Т.Р, "Конкурент", "Ера", "Черно фередже", Васко Кръпката.

Милена признава, че й е трудно да съвмести трескавата подготовка с грижите за дъщеря си, тъй като не може да намери добри детегледачки. "Много са го ударили на печалбарство, за това помагат лели, баби... " - казва тя.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !