Милена Славова в "Горещо"

20.06.2008 18:47 | Видян 19506 пъти | Гласували 4

Милена Славова в

Тази събота, 21 юни, гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е рок кралицата на България – Милена Славова. Водещата Венета Райкова признава коя е първата папарашка снимка, която е направила в кариерата си – оказва се, че преди шестнадесет Венета е снимала татуираното с Мини Маус дупе на рок кралицата и публикувала снимката във в-к „Хай Лайф”. Бременната в шестия месец Милена прие поканата да гостува в студиото на „Горещо” и да повдигне завесата около заминаването си в Англия, бракът и разводът си с Робърт и настоящия мъж до себе си, който е и баща на бъдещата й дъщеричка.


Милена се връща назад в годините, когато бе обявена от някои хора за „враг на обществото” и разказва как хора като нея – с по-различна външност – били прибирани в подземията под НДК и били разпитвани и подлагани на психически тормоз. Рок кралицата признава, че още като ученичка била гадже с единия от братя Аргирови, с който обаче са на различно мнение за това колко време са били гаджета, защото през част от връзката им, той е имал връзка и със Соня Васи. Милена разкрива кои са причините да пожелае да напусне България, разказва как се е установила в Лондон, как се е запознала с бившия си съпруг Робърт и какви били приятелите му - най-колоритните хора, които тя някога е срещала - сред тях имало двойка мъж и жена, които си пиели един на друг кръвта, спели в ковчези с дантели и вярвали, че са вампири и екзотични пънкари, които се снимали за картички на Лондон. Милена споделя причините да пожелае да се разведе с Робърт и да се върне в България, както и обстоятелствата около запознанството й с бащата на бъдещото й дете и факти от връзката им.


Тази събота зрителите на „Горещо” ще има и уникалната възможност да се срещнат и с рокдинозавърът Ицо Петроф, който споделя, че преди пет години след претърпяна катастрофа му се наложило срещу 2000 долара да си инжектира гел в устните, който трябва да се поддържа ежегодно, но той не е в състояние да поддържа.
Кога Сашка Васева е пяла опера и каква връзка е имал Ицо Петроф с покойния Поли Пантев? С кой от братята Аргирови е имала връзка Милена и мит ли са вампирите? Всичко това само в „Горещо”, събота, 21 юни 2008 година, от 22:30 часа, по Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !