Европейски форум на модата

05.10.2009 17:15 | Видян 6453 пъти | Гласували 1

Европейски форум на модата

На 2,3 и 4 октомври в Гранд Хотел София се проведе първият у нас Европейски Форум на Модата. Дизайнери и компании от Стария континент показаха новите си колекции за сезона есен-зима 2009/2010 в областта на официалните дрехи, булчински рокли, бельо, обувки и бижута. Форумът беше организиран от сдружение „Феймъс“, със специалното съдействие на Reanault България като генерален спонсор, Vitaslim и винотека „Винтера“. Целта на събитието, което се провежда за първи път, бе не само да покаже новите модни тенденции, но и да спомогне за активизиране на контанктите между представители на модния бизнес в Европа и у нас.

В продължение на три вечери пред VIP публиката дефилираха „Мисис Вселена“ 2007 Елеонора Манчева, „Мис България 1999“ Елена Ангелова, носителките на титлата „Мисис България“ за миналата година Милена Шаркова и Галина Недялкова, „Мисис България“2007 Катя Дунева. В ролята на модел влезе и попзвездата Стефан Илчев, който е лице на мъжката линия на Primo Emporio у нас. Водеща на събитието беше вице „Мисис Вселена“ 2007 Марияна Маринова.

Актуалното в луксозното бельо показа водещата в бранша марка Yamamay.
Новото в елегантните облекла за ежедневието представи италианската марка Primo Emporio.

Възхищение предизвикаха дамската и мъжка колекции официални обувки и ботуши на Cesare Paciotti.

Българските дизайнери бяха представени от модна къща Perlita с дизайнер Мариета Славчева и „Органдин“ с дизайнер Таня Мил.

Колекция бижута представи и белгийската RVL с дизайнер Валя Брадшоу.
За първи път в България дебютира холандската марка  за сватбени облекла ENZOANI , която се представи в компанията на вече познатите марки на испанския гигант Pronovias Fashion Group - My Lady и Maggie Sottero.

Последната закриваща нощ на форума бе посветена на дизайнерката Фани Пападопулу и нейната модна къща Fanny Fashion, която вече 20 години е сред водещите в България. Авторското ревю на Фани Пападопулу включваше елегантни официални тоалети, рокли и костюми, както и нова линия палта. Шоуто закри топмоделът Галена Димова в пищна и царствена булчинска рокля.
 
   

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !