Елеонора Манчева избрана за председател на клуб – "Не на насилието"

09.09.2009 12:00 | Видян 7962 пъти

Елеонора Манчева избрана за председател на клуб –

Елеонора Манчева, Мисис Вселена 2007, получи своята червена кредитна карта – Дайнърс Клуб Фърст Лейди от ПИБ. Комплиментът на финансовата институция позволява на притежателката й да пазарува със значителни отстъпки.

Елеонора, която отдавна се е превърнала в еталон за елегантност и добър вкус, не крие, че като всяка жена има слабост към красивите неща. А те обикновено са скъпи. Навсякъде по света пък, дамите с авторитет, са най-търсените клиенти, защото техният избор създава мода и е пример за подражание във всяко отношение.

Може би затова Елеонора изненада всички като обяви, че този път смята да използва приятната привилегия, дадена й от нейната банка, по необичаен начин. Всички средства, които се съберат от реализираните намаленията, тя ще събира за благотворителна дейност. Идеята й да подпомогне конкретни кампании под мотото  „Не на насилието”, които предстоят на международния клуб „Мисис Вселена – Не на насилието“, който се учреди тази година в Рига, Латвия, по време на тазгодишното издание „Мисис Вселена 2009“. 

Представителките на страни от 4 континента споделиха идеята, че трябва да обединят усилията и авторитета си за да направят по-ефективни кампаниите срещу агресията във всичките й форми, която все повече залива съвременното общество. Като носителка на титлата „Мисис Вселена 2007” Елеонора Манчева беше избрана за почетен председател на клуба.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !