„Пълна лудница” стартира от 10-ти Октомври по btv

30.09.2009 11:30 | Видян 8112 пъти

„Пълна лудница” стартира от 10-ти Октомври по btv

Хитовото шоу „Пълна лудница” стартира седмица по-късно от първоначално обявената дата. Епизод №1 ще видим на 10-ти октомври вече в ефира на bTV и то в прайм тайм – 21:00 часа!

Перлата в короната на новата Пълна лудница се нарича ..... „Сакъс”. Първият български „турски” сериал с главни герои любимците на народа Димитър Рачков, Мария Игнатова, Зуека, Вальо Танев,  Румен Угрински, Албена Михова, Силвестър Силвестров и много други прекрасни комедийни актьори. Всички те проговарят на ...турски за  нуждите на филмовата продукция!

Сценарият е дело на Влади Априлов и Добромир Байчев, а снимките стартираха още  в средата на лятото.

Първият епизод на „Сакъс” е „черешката на тортата” в  брой първи на  „Пълна лудница”. Ето и за какво иде реч в уникалния но в сериал:
   
„Сакъс”  („Дъвка” в превод на български)
В турския телевизионен блокбъстър „Сакъс” се преплитат съдбите на двете най-мощни фамилии в Стамбул. Това са семействата на Зуй Паша /Васил Василев - Зуека/ и Угрин Ефенди /Румен Угрински/. Двамата са най-големите производители на сакъс в целия свят. Зуй притежава холдинга „Зуй сакъс индъстри”, а Угрин концерна „Угрин сакъс инвестмънт”.

Зуй Паша има двама сина. Това са Рачкур /Димитър Рачков/ и Силвесонур /Силвестър Силвестъров/ . Рачкур е син от първата жена на Зуй – Сапунджия /Мария Сапунджиева/. Силвесонур пък е от втората му жена Албенджи /Албена Михова/. Двете са сестри! Сапунджия загива в катастрофа, при която шофира Албенджи, но тялото й не е намерено... Следствието доказва, че коланът и е прерязан с ножичка за нокти, която намират в чантата на Албенджи. Но по-лошата сестра подкупва свидетелите да кажат, че не обича да си прави маникюр... Албенджи е истински дявол и има любовник, който се казва Китодароглу /Китодар Тодоров/ ...Той редовно я посещава в богатата къща на Зуй Паша, преоблечен като жена под името Китидже.

Угрин има една прелестна дъщеря и това е Мари Ханъм /Мария Игнатова/. Тя е бивша балерина, която чупи крак на едно състезание по мятане на гюле. Угрин  решава да я прати на фирмено разузнаване в къщата на Зуй и тя постъпва на работа като глуха слугиня. После обаче се влюбва в Рачкур. Той също се влюбва в нея. Но и Силвесонур я харесва, а той е доста лош.  Мари Ханъм също има брат. Това е най-популярният певец в Турция Шмъркан /Димитър Рачков отново!/. Шмъркан прави шеметна кариера като краде хитове на българския си колега Веселин Маринов!!!

От тук нататък съдбите на двете фамилии се преплитат по невъобразим начин... чак до шеметния и непредсказуем финал...

Шоуто на „Глобал вижън” се излъчва всяка събота от 21:00 часа по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Еврокино наградите почетоха нашия...

Българският кинодраматург Анжел Вагенщайн, носител на...

Къванч Татлъту приветства българските...

Зрителите на bTV Story ще станат част от световната...

Няма коментари към тази новина !