Cesaria Evora – боса и с малка масичка на сцената!

23.09.2009 11:45 | Видян 3105 пъти | Гласували 1

Cesaria Evora – боса и с малка масичка на сцената!

Традиционната малка масичка, която присъства в повечето клипове на Cesaria Evora и е сред любимите й сценични атрибути, ще има своето специално място и на сцената в зала 1 на НДК, на 2-ри октомври вечерта. “Босоногата Дива”, както я наричат навсякъде по света, ще пее под съпровод на виртуозния пианист Fernando Andrade, известен като Nando. Той свири с нея вече повече от десет години и е основно действащо лице в записите на последните няколко албума на изпълнителката. Освен Nando, на сцената ще стъпят и не един, а двама перкусионисти, както и още петима майстори на тропическите мелодии и ритми, носещи стила на местните музиканти от улиците на Mindelo (Cape Verde). Звездата пристига у нас, по покана на Жокер медиа.

В София, изпълнителката с чуден глас ще пристигне след концерт в Букурещ. Вечерта, непосредствено преди началото на концерта, изпълнителката е поръчала в гримьорната й да я чака цяла кана с горещо кафе - еспресо и кана горещо мляко, които явно много обича. Според личният й график – всеки ден на Cesaria Evora започва с чаша горещо кафе.

Поради големият интерес, билетите за концерта на Cesaria Evora на 2-ри октомври в зала 1 на НДК са почти изчерпани, предупреждават още организаторите. Все още могат да се намерят такива за втори балкон и единични бройки в отделните сектори на зала 1. Цената на билетите е от 30 лв до 100 лв, а местата за продажба са: касите в Билетен център в НДК, мрежата на Ticketstream.bg и в магазините на Office1Superstore, M-Тел и М-Свят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !