Алекс Раева: "Слави не ми говори от 3 години"

22.09.2009 12:30 | Видян 17345 пъти | Гласували 2

Алекс Раева:

Алекс Раева сподели в „На кафе" пред своята близка приятелка, водещата на рубриката „Интимно" Диана Любенова, че от 3 години не си е говорила със Слави Трифонов, пише vip-bg.info.

"Не сме се виждали 3 години. Ходила съм в шоуто, за да видя екипа, но само съм го виждала как минава. Всички които напуснем шоуто ни приема като врагове. Не може да съм беквокал цял живот.

Аз така и не се открих като изпълнител там. Страхотен опит, но като беквокал. Да, не изкарвам кой знае какви пари от музика. Но удоволствието е когато излезеш сам и изпееш нещо, било то и пред 3 души. А не да пееш пред 60 000, и всички да се радват на Слави, а не на теб", обясни Александра.

"Имахме много силна връзка, но не сексуална. Беше обиден като напуснах. Той е такъв човек. След като напуснах шоуто той го прие лично. Той приема работата си като признвание, като семейство. Аз наистина се забавлявах в това шоу, но аз взимам резки движения.

Той очакваше аз да съм последната, която ще напусне кораба.Каза ми:

„Давам ти един месец аванс, ще кажем че те боли гърлото"....Не сме се виждали 3 години. За бившата си любов Камен Атов Алекс каза:

"Като една патка, която не е преживявала такива отношения се влюбих. Идеалът ми за мъж винаги е бил по-възрастния мъж. Харесвам си лоши момчета и после рева. Любовта изтрива абсолютно всичко, разум всичко.

Година и половина бяхме заедно. По-принцип съм много търпелива и можеше да издържа още. Един човек може да те целуне сутрин да ти каже, че те обича и после да отиде да ти изневери. Хващала съм го в изневяра веднъж."

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !